Zenekari próbán kaptam fogorvosi tanácsot

Mint azt tudjátok, mindenem a zenélés. Ezért is játszom lassan már három éve egy bandában, akikkel rendszeresen járunk próbálni. A múltkori zenekari próba közben éreztem, hogy megint fáj a bölcsességfogam. Mondtam is a többieknek, hogy azért nem mentem még el kiszedetni, mivel nem tudom, hogy a bölcsességfog húzás után meddig fáj még, és nem tudok most emiatt kimaradni a melóból. Ekkor ajánlotta az egyik haverom, hogy keressem fel a fogorvosbudapest.info oldalát, ahol nagyon ügyesen végzik a beavatkozást, és a minél hamarabbi gyógyulásra is nagy hangsúlyt fektetnek.

Így nem is húztam tovább az időt, felkerestem őket aznap este már. Nem szeretek telefonálni, így kifejezetten örültem, hogy tudtam űrlapon keresztül (az adataimat megadva) időpontot kérni. Másnap délutánra már meg is volt az időpontom, amire akkor nem kellett sokat várni, másfél hét múlva mehettem is az első konzultációra.

A konzultációt követően megvizsgálták a fogaimat, röntgent is csináltak persze, és megállapították, hogy még pár hetet érdemes lenne várni a beavatkozással, de előre tudnak időpontot adni. Így is lett, megkaptam az időpontom november elejére, illetve rá is kérdeztem, hogy a bölcsességfog húzás után meddig fáj egy ilyen műtétet követően. Erre azt felelték, hogy ez változó lehet egyénenként, de azért 1-2 hét gyógyulással lehet nagyjából számolni, bár a fájdalom pár napon belül elmúlik.

Így végül belevágtam a fogorvosbudapest.info-nál a bölcsességfog húzásba, ami nagyon jó döntésnek bizonyult utólag, jól ment ugyanis a műtét, és gyorsan fel is gyógyultam.

Írjátok be ti is, hogy “bölcsességfog húzás után meddig fáj”, és valószínűleg megtaláljátok a fogorvosbudapest.info oldalát!