A motor hangja zene lesz füleinknek az új gumikkal

Szerintem mindenki életében nagy szerepet játszik a zene. Mikor még tinédzser voltam, azt hittem, hogy létezik jó és rossz zene. Ez a korral jár természetesen, hiszen ilyenkor mi mindenképpen meg akarjuk magunkat különböztetni a társainktól. Ezért jönnek elő ilyen buta gondolatok, amik éveken keresztül megfosztottak engem egy csomó érdekes zenei élménytől. Higgyétek el, komoly tanulási folyamatnak a vége az, hogy most már szívesen hallgatok bármilyen pop számot.

Szerintem tényleg butaság egy műfajhoz, vagy csoporthoz tartozni. Bármikor meghallgatok egy metál, vagy egy elektronikus zeneszámot és nem érzem azt, hogy ez bármi disszonanciát szülne.  Épp ellenkezőleg. A zenének rengeteg aspektusa és formája van. Ha pedig többet ismerünk belőle, attól csak gazdagabb lesz az életünk. Ez pedig nem hiszem, hogy bárki számára probléma lenne.

Sokáig egyébként a motorozáshoz is hasonlóan álltam hozzá. Egyszerűen idegen volt tőlem ez az egész világ. Viszont a 18. születésnapomra az édesapámtól egy motort kaptam és azóta tart a szerelem. Viszont mindenki tudja, aki hasonló járművet birtokol, hogy mennyi gonddal szokott járni a karbantartás. Különösen, ha gumit kell beszerezni hozzá. Én is így éreztem, amíg egy nap rá nem találtam a „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” kiírásra.

Sokaknak már az is furcsa lehet, hogy az interneten találtam egy motorgumikkal foglalkozó helyet. Értem én, hogy ha az ember talál egyszer egy fizikai boltot, akkor nehezen váltja le. Viszont megmutatom nektek, hogy miért sokkal egyszerűbb a Motortire oldaláról gumit rendelni. Elsőként már az is pozitívan hatott rám, hogy mindent könnyen meg lehetett találni az oldalon. Nem voltak reklámok, vagy felesleges plusz design elemek. Viszont ettől függetlenül is az oldalon érződött, hogy mennyire odafigyeltek az igényes elkészítésére.

A választék fantasztikus. Nem fogjuk azt érezni, mint néha egy rendes boltban, hogy potyára jöttünk el. Feljöhet azonban a kérdés, hogy miként lehet megtalálni egy ilyen nagy választékban pont azt a terméket, amire nekünk van szükségünk. Őszintén, mikor rákattintottam a „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” kiírásra, nekem is ez volt a legnagyobb félelmem.

A Motortire azonban erre is gondolt, mégpedig a motorgumi kereső funkcióval. Bár szeretek motorozni, de a technikai részletekkel sokszor nem igazán vagyok tisztában. Ilyenkor jön kapóra egy olyan szolgáltatás, mint amit a Motortire kínál nekünk. Hiszen itt az összes paramétert meg tudjuk adni és, ha esetleg valami nem jutna eszünkbe, akkor azt is meg tudjuk nézni, hiszen otthon vagyunk és minden kéznél van.

Ez nekem egy olyan nyugalmat adott, amit korábban a rendes boltokban sosem éreztem. Hiszen motorgumit venni nem egy olcsó mulatság. Senki sem szeretné azt, hogy az utolsó pillanatban érje a meglepetés, hogy az adott gumi esetleg nem jó a járművéhez. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa volt csak. Mivel rengeteg plusz információ is elérhető a termékekről, amik egymás alá vannak gyűjtve. Így pedig lehetőségünk van ara, hogy összehasonlítsuk őket, és azt vegyük meg, ami a legjobban megfelel az elvárásainknak.

Összességében tehát nagyon nem bántam meg, hogy rákattintottam a „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” kiírásra. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit le szeretné egyszerűsíteni a motorgumi vásárlás folyamatát és az ideje mellett egy kis pénzt is szeretne spórolni.