A zene univerzális, meg néha a tisztítógép is az

A szükség nagy úr, mondják a bölcsek és hát igaz, ami igaz, hogy az ecetes olló mindig kéznél van – szemben mondjuk egy nagy teljesítménnyel bíró kárpittisztító géppel. Na de, ha kicsit visszatérünk a lényegre, oda, hogy a zene egy univerzális dolog – ami gyógyít, szórakoztat, gyönyörködtet, vagy épp segít a tanulásban. Engem ez lenyűgöz minden egyes alkalommal, amikor éppen valamilyen teljesen más bajom kapcsán segít az életem során. De nem lehet minden ennyire univerzális, kivéve talán a tisztítógép, amit a hangos zene közben kiborított vörösbor foltok eltakarítására gondoltam kibérelni a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito oldalról.

Bárhogy is ügyel az ember a környezetére, bármikor előfordulhatnak apró baleseteket. Egy pillanatnyi figyelmetlenség – mert mondjuk egy új zene teljesen eltereli a figyelmünket a lényeges dolgokról és már azon is kaphatjuk magunkat, hogy kárpittisztítót keresünk. Mert ez történt nálam is, amikor egy még sosem hallott dal teljesen elvitte a figyelmemet. Egyszerűen azt mondtam rá, hogy wow! Közben pedig nem az asztalra tettem le a vörösboros poharamat, hanem az asztal mellé – ami aztán a hófehér szőnyegen landolt.

A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito oldalán persze hamar megtaláltam a nekem szóló segítséget. Nem voltak ismeretlenek, mert a munkám során már találkoztam a nevükkel. Így aztán még könnyebben ment a folyamat, hogy mit és honnan kell bérelni. Még nem vagyok túl az ügyön, tegyük hozzá, ez nagyon friss élmény!

De az tény, hogy már végig is bogarásztam, hogy mi kell és ha minden igaz, a mai napon mehetek érte. Nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz a végeredmény, de biztos vagyok benne, hogy tökéletesen kihozza a foltot, mert tényleg ezeket a gépeket használják a legnagyobb ipari felhasználók is. Tehát, ha például valaki hotelba megy, az ne csodálkozzon ha ilyen berendezéseket lát, vagy akár ismerős lesz a GreenWay név, vagy akár a Taski márka.

Ha már itt tartunk, elmondanám hogy az általam választott termék a Taski aquamat, ami kifejezetten szőnyegek és kárpit tisztítására lett kitalálva. Szuper eszköz olyan célokra, amikor csak egy kicsi felületen múlik, hogy megmenekül-e a drága szőnyeg. Kicsi és könnyen mozgatható – pláne a nagy testvéreihez képest. Mégis, a mély tisztításra remek, miközben az apróbb foltokat is simán ki lehet vele szedni a szőnyegből, vagy akár még a kanapéból is – hiszen mondtam már, ez „kicsi”, nem kell tolni mint egy bevásárló kocsit, hanem inkább egy porszívóra hasonlít a kialakítása. Szóval tényleg könnyű a mozgatása és a szállítása. A honlapon pedig még azt is írják róla, hogy sokféle kiegészítővel tudják adni, tehát a fúvó-szívó fejeken kívül, amiből szintén van kettő, még jár hozzá egy keménypadló tisztító fej is, na meg a kárpittisztító fejről sem érdemes megfeledkezni. Lehet még hozzá pótkefét kérni, hogyha a keménypadló azt indokolja, de lehet még hozzá extra hosszú tömlőt is kérni a szórófejhez, ha éppen valahova nem érnénk el egyébként. A permetező pedig 7,5 l-es amit adnak hozzá.

Összességében tehát tényleg azt gondolom, hogy egy olyan eszközt adnak kulcsra készen, amivel ha nem tudom kiszedni azt a makacs foltot a szőnyegből (na meg az összes többit még korábbról), akkor már tényleg csak az ecetes olló marad potenciális lehetőségként. Éppen ezért légyszi drukkoljatok, hogy a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito oldalról kiválasztott berendezés ma délután beváljon, aztán délután mindenképpen megírom a tapasztalataimat róla.