A zenének sok mindent köszönhetek

Mit jelent számomra a zene? Egy lételem, aminek sokat köszönhetek, legyen szó a felvidításról, stresszlevezetésről, relaxációról, edzés közbeni motivációról, vagy a zenének köszönhetően az ismerkedésről. Ugyanis az történt, hogy a közös zenei érdeklődés következtében, egy zenés rendezvényen megismertem valakit, akit már most is a barátomnak nevezek, rengeteg közös van bennünk, a zenén túlmenően is. Természetesen már az első pillanattól kezdve a zene volt a fő közös témánk, ebből kifolyólag nagyon sok mindenen ötleteltünk már, például hogy milyen lenne, ha valami olyan zenével kapcsolatos dolgot tudnánk alkotni, ami még jövedelmező is lenne. És ekkor jött a Székhelypartner, amiről beszélni szeretnék…

Teljesen belelovaltuk magunkat ebbe a témába, hogyha valamilyen formában a zene nem csak a szenvedélyünk, de a munkánk része is lenne. Mindketten Újlengyelben élünk, ezért elkezdtünk kutakodni, hogy a környéken milyen cégek lehetnének segítségünkre, akik mondjuk ötletet adnának magához a tevékenységhez, vagy bármi hasonló. Bár ötletet adó céggel nem találkoztunk egyelőre, de helyette ajánlás útján találtunk egy olyan szolgáltatást nyújtó céget, akik Újlengyelben székhelyszolgáltatást kínálnak. Az interneten, a székhelyszolgáltatás újlengyel szavakra rákeresve jutottunk el a weboldalukra. Úgy voltunk vele, tájékozódunk, és ha más nem, legalább megtudtuk, hogy ilyen is létezik, miben áll a lényege, mert korábban sosem foglalkoztatott minket ez a téma. De a székhelyszolgáltatás újlengyel tényleg népszerű keresés lehet a Google-ben, úgy látjuk.

A Gross Office Kft.-ről mindenképp érdemes írnom (akiké a Székhelypartner), mert nagyon szuper áron végeznek el sok feladatot, megkönnyítve ezzel vállalkozók életét. Az első legfontosabb tényező, hogy a székhelyszolgáltatás Újlengyelben iparűzési adótól mentes. Ez annyit jelent, hogy azoknak a vállalkozásoknak, akik az újlengyeli székhelyük mellett nem rendelkeznek más településen fiókteleppel, nem kell iparűzési adót fizetniük, tehát annak mértéke 0%. Ezen a településen kívül azt hiszem mindenhol kell fizetni iparűzési adót, szóval ez igazán egyedülálló. Ez azért is érdekes, mert más esetekben csak minimálisan érhető el megtakarítás. Olyan feladatokat látnak el a vállalkozások helyett, mint az iratok őrzése, levelek szkennelése (és az átvett levelek teljes tartalmának továbbítása email-ben), átvett levelek postázása, és a többi. A szolgáltatásnyújtáshoz tartozik, hogy olyan ingatlant biztosítanak székhelyként a vállalkozóknak, ami megfelel az alábbi feladatok lebonyolításához. Ami a leginkább érdekelt, mint kérdés, és bennünk is ez merült fel az első gondolatok között, hogy milyenek az árak. Erre vonatkozóan is részletes leírást kapunk a honlapon, és ki merem jelenteni, az árak szuper jók!

Ha valaki a 6+1 hónapot választja, akkor annak ára 2023-ban 46.800 Ft, havonta 7.800 Ft. A 24+1 hónap esetén 159.888 Ft, havonta 6.662 Ft. És a harmadik díjcsomag 12+1 hónap esetén 86.604 Ft, havonta 7.217 Ft. Mindhárom csomaghoz jár plusz ajándék hónap, és havi postázás.

Ha rákattintunk a linkelt weboldalon a településeknél Újlengyelre, átirányít egy másik felületre minket, ott olvasható az újlengyeli iroda címe, a székhely engedélyhez kapcsolódó telefonszám, és a szerződött cégek asszisztenciájának telefonos elérhetősége. Az iroda működési paramétereiről is írnak, mint például az ügyfélfogadási idő, az irodavezető neve, és egyéb telefonos elérhetőségek.

Ha a zenének köszönhetően nem ismerem meg a barátomat, akkor talán ennek a cégnek a működéséről sem tudnék még most sem. Így viszont azt gondolom, bármikor jól jöhet az, hogy tudok/tudunk erről a székhelyszolgáltatásról, ami lakóhelyünkön, Újlengyelben is elérhető. Annak is, aki nem Újlengyelben lakik.