A zenekaros pólók jó bevétel kiegészítést jelenthetnek

Aki a zenére teszi fel az életét, az tisztában van vele, hogy ez nem épp egy egyszerű út. Persze, nem feltétlenül kell egyszerűnek lennie egy útnak ahhoz, hogy szép legyen és boldog. De tény, hogy az itthoni lehetőségek meglehetősen szűkösek, főleg, ami az anyagiakat illeti. Ezért nem véletlen az, hogy a zenekarok minden olyan lehetőséget igyekeznek megragadni, amivel egy kicsit is kiegészíthetik az egyébként elég nevetséges bevételeiket. Itt jönnek szóba a merchandise cuccok, mint a bögrék, kulcstartók és persze a pólók.

Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hol csináltatja egy banda a zenekaros pólókat, mert ha nem sikerül egy kedvező feltételeket kínáló szolgáltatóval megállapodnia, akkor nem hogy plusszosan nem tud kijönni a buliból, de lehet, hogy még nullára sem. Úgyhogy annak aztán igazán kulcsfontossága van, hogy milyen céget sikerül megfogni a pólók gyártására.

Egy jó tipp lehet a lolmarkt.hu, akik az országban több gócpontban is jelen vannak. Ellentétben sok más céggel, nem csak a centrumban találhatók, hanem a keleti régióban is vannak üzleteik. Persze ez egyáltalán nem szempont a kiválasztáskor, hiszen futárral is bárhová el tudják küldeni az elkészült termékeket.

Lehetőség van az egyedileg megtervezett pólók legyártására, bármilyen mennyiségben. Ha csak egy darab kell, megoldható, de ha akár több száz cikkről beszélünk, arra is megvan a lehetőség. A pólónkénti ár annak megfelelően fog változni, hogy hány terméket lehet legyártani ugyanazzal a mintával. Ez leginkább a technológiának a következménye, amiről megtudhattok többet a lolmarkt.hu oldalon.

Az egyénileg megtervezett darabok mellett ott vannak még azok a pólók is, amiket a lolmarkt.hu kollégái találtak ki. Ezekről mindig frissül a kínálat a honlapon. Innen tehát lehet inspirálódni, nézelődni és esetleg elkezdeni új rajzokat és terveket a látottak alapján.

A rendelhető pólók különböző fazonúak, színűek és méretűek. Vannak női és férfi opciók, sőt, még a gyerekekre is gondoltak – nekik is megvan jópár választási lehetőség az egyéni gyártásra.

Van pár személyes kedvencem a honlapon található pólók közül, mert hát némelyik tényleg elég mókásra sikerül. És ezeknek mi más lenne a céljuk, ha nem az, hogy vidámságot hozzon a napba?!

A zenekari pólók ügyében pedig kell egy jó grafikus, aki megtervezi az együttes logóját, aztán pár menő dizájnnal és elrendezéssel ez már rá is kerülhet a kiválasztott fazonú termékekre. A lolmarkt.hu nagyon színes kínálattal várja a megrendeléseket, úgyhogy ha éppen egy megbízható, egyedi pólók előállításával foglalkozó vállalkozást kerestek, akkor nézzétek meg az ő feltételeiket és áraikat. Mindent megtaláltok a hivatkozott weboldalon.

pólók