Zenei stílus és ruházkodás

Régen sokkal jobban meg tudtam különböztetni, hogy a fiatalok a ruházkodásuk alapján milyen zenei stílust követnek. Akik feketében jártak és hosszú hajuk volt, rockzenéhez kapcsolódtak, a bakanccsal párosuló taréjhajnak a punkhoz volt köze, és aki több számmal nagyobb bő farmernadrágot hordott nagy eséllyel rap zene rajongója volt. Barátaimmal készülök egy nagyobb szabású koncertre, kb. egy hónap múlva, amikor egy tíz évvel ezelőtt népszerű technózenész retróbuliján szeretnék tombolni, és egy tíz évvel ezelőtti stílust szeretnék képviselni a ruházatomban is. A technóhoz passzol a fényes élénk felső, és összességében egy kicsit elegánsabb nőiesebb stílus, és megbeszéltük a lányokkal, hogy úgy öltözünk, mintha tíz évvel ezelőtt lennénk.

Az egyik barátnőm, Maja, küldött egy linket, ahonnan szerinte érdemes bevásárolni. Az ajánlott áruház a DressPack – Minőségi outlet és használt ruha webáruház volt, és én nagy energiával vetettem bele a ruhakeresésbe.

Első benyomásként az oldal fiatalos színvilága fogott meg – vidám mosolygós fiatal hölgyekkel reklámozta az új termékeket. Már a főoldalon kiderült, hogy mennyire kedvező áron lehet itt jó portékákhoz jutni, és sok jelentős akciókkal csábítják magukhoz a vásárlókat.

A termékválaszték nagyon széleskörűnek tűnt, nadrágok, kabátok, felsők, ruhák mind megtalálhatóak voltak az ajánlatok között. Akit a gyerek és férfiruházat érdekelt, azok számára is volt lehetőség böngészni, külön fül ajánlotta a választékot. A DressPack – Minőségi outlet és használt ruha webáruházat elmentettem a kedvencek közé, hogy amikor több időm lesz kéznél legyen, és be tudjak vásárolni. A pulóverek és kötöttáru ajánlatok ragadták meg először a figyelmemet, és elégedetten vettem tudomásul, hogy minden héten újdonság érkezik az áruházba. A jelenlegi kínálat is tetszett, jó márkák voltak, többféle anyagból, többféle színből – ide még biztosan visszanézek. A weboldal a ruhák minőségét is értékelte csillagok segítségével. Az ötcsillagos értékelést az új és outlet ruhadarabok kapták, az újszerű ruhák négy csillagot kaptak, és a három csillagos osztályozás a jó állapotúakat illette. Az anyagösszetétel is nagyon változatos volt, kiválaszthattam azt az anyagot is amelyiket nem szeretném megjeleníteni és a jövőben viselni.

Ezután átfutottam a legfrissebb feltöltés ajánlatokat, majd átmentem a kabátok, dzsekik kínálatba, ahol több izgalmas darabbal is találkoztam.

A főoldalon lila háttérszínben fehér betűkkel részletesen kategorizálták a kínálatot, és itt rámentem az egész ruhák lehetőségre. Láttam itt a kínálatban egy olyan fényes ruhát, amit elképzeltem a lelki szemeim előtt a bulin.

Aztán a táskák menüpont alatt pillantottam megy olyan helyes kisméretű kézitáskát, amit bulizós alkalmakkor szívesen vinnék magammal. A kiegészítők között ékszerek menüpont is megtalálható volt, nagyon jó és nagyon olcsó fülbevalókat találtam. A láncok és a karkötők is helyesek voltak, de a fülbevalók ragadtak meg igazán.

Ezután a felsők között kezdtem nézelődni, egy jó felső bármikor jól jön. Találtam is olyat ami bejött, így ide is vissza fogok nézni. Átfutottam az ingek a blézerek, a szoknyák kínálatát is, és az alkalmi női ruhák között is elidőztem. Megjegyeztem a nevét: DressPack – Minőségi outlet és használt ruha webáruház, vissza fogok térni és én is ajánlom más barátnőmnek is.

Barátnőim és én a technót és retróbulikat szeretjük, ebben a webáruházban pedig megtaláljuk a hozzá illő ruházati stílust. De úgy gondolom, hogy a többi zenei stílus képviselője is talál magához illő ruhadarabot.