Jól hangzik a napelem pályázat ötlete!

Van egy hangszerbolt, ahol rendszeresen meg szoktam venni a gitáromhoz szükséges húrokat, pengetőket és egyéb fogyó eszközöket. Ha zenekarban játszik az ember, ez az élet velejárója, és nem szabad sajnálni a pénzt a profi zenészkellékekre.

A hangszerboltban mindig lehet hallani valami érdekes pletykát a zenei élet világából, ezúttal azonban kivételesen a napenergia plusz program regisztráció lett a felkapott téma. Ez nem is annyira meglepő, mivel valóban különleges lehetőségről van szó. A topikot felvető vásárló a napenergiapluszprogram.hu oldalról szerezte be a napenergia plusz program regisztráció elvégzéséhez szükséges információkat. Illetve fel is vette a kapcsolatot a céggel egy egyszerű űrlap segítségével. A vállalkozás munkatársával ezután a további kérdéseit is átbeszélték, így már egyáltalán nem izgul a 2024.01.15-én induló projekt miatt, csakis pozitív értelemben.

Végül is kinek ne jönne jól egy kb. 7 millió Ft értékű napelemes rendszer akkumulátorral, aminek akár a 66%-a elmondható, hogy ingyen van, mivel arra adják az állami támogatást? Fel is kerestem hát én is a napenergiapluszprogram.hu-t, mivel reménykedtem benne, hogy esetleg én is beleférhetek még a 15.160 sikeres pályázó közé. Természetesen nem csalódtam, a napenergiapluszprogram.hu ugyanis számos fontos dologra felhívta a figyelmemet. Na igen, ki gondolná, hogy egy családtag elhunytakor mindent is intéz az ember, csak a haszonélvezeti jog megszüntetése nem jut az eszébe? A napelemes pályázaton pedig a rendezett tulajdoni lappal rendelkező ingatlannal pályázók indulnak a legjobb esélyekkel, mivel senki sem szeretné, ha hiánypótlás miatt hátrébb kerülne a bírálati sorrendben.

Én bizakodó vagyok, mivel bárhogy is alakul a dolog, a napenergiapluszprogram.hu egész biztosan segíteni fog az ügyintézésben. A bandában a srácokkal már fogadtunk egy kör sörben, hogy lesz napelemem, és ha ez valóban megvalósul, természetesen egy hatalmas, partizenétől hangos házibulival kell azt megünnepelni!