A szem alatti duzzanat már lejárt lemez

Jöhetnék megint a zene füleimnek dumával, de az már olyan unalmas. Ezért inkább onnan közelíteném meg a mai témánkat, hogy adott egy probléma, ami köszönhetően egy innovatív megoldásnak már bizony lejárt lemeznek számít. Apropó, nektek van még otthon igazi bakelit lemezetek? Érdemes szerintem egyszer belehallgatni az életben, hogy hogy is szól egy ilyen felvétel: teljesen más korokba repíti el a hallgatót. A mai rohanó világban ez valami teljesen más, leülni és meghallgatni egy lemezt csak azért, hogy zenét hallgassunk egy kicsit poros, de annál izgalmasabb lejátszó szerkezettel. Én ezt zseniálisnak találom, szerintem érdemes is néha lelassulni és a modernkori végtelen lehetőségtől független módon meghallgatni olykor-olykor egy ilyen régimódi zeneművet a régimódi hanghordozón. Na de, ha visszatérek a bejegyzésem elejére, ott bizony említettem egy innovatív megoldást egy régi problémára. Itt bizony a szem alatti duzzanat eltüntetésére és az arc ráncainak finomítására, halványítására gondoltam – na meg persze ennek a megoldására, amit persze szintén a neten találhat meg az ember (ott a linkem is hozzá: instantense.hu).

Viszlát szem alatti duzzanat! – gondoltam én, amikor belevágtam a keresgélésbe. Meglehetősen szerencsétlen genetikát örököltem, ami a nyirokkeringést illeti. Igyekszem mindent megtenni, hogy a testemet fitten és egészségesen tartsam, de a szemem környékén felbukkanó duzzanatok mindig arról árulkodtak, hogy a nyirokkeringésem egyáltalán nem oké. Aztán rábukkantam egy olyan szérumra, ami nagyjából csettintésre helyre hozta nálam ezt a problémát. Mázlistának gondolom magamat, mert sokan lehet, hogy előbb találják meg a sebészi utat, mint egy ilyen kevésbé agresszív és annál egyszerűbb eljárást arra, hogy a szem alatti duzzanat felszívódjon és elmúljon.

Az én titkos “fűszerem” az InstanTENSE Plus szérum készítménye, amivel kimondottan a szem környékét célozták meg. Semmiféle kompromisszumot nem vállaltam a termék kapcsán, mert egyszerű és gyors a használata, hatákonyan működik, mert tartós és gyorsan felépülő a hatása, valamint a kiszerelése is gazdaságos, hiszen jó áron lehet elérni egy hatásos kúrányi mennyiséget. Szerintem ez nagyjából minden, amit egy igazán jó szemránc krém tudhat, vagyis inkább szemkörnyék ápoló szérum, ha egészen pontosak akarunk lenni. Ezt a szérumot pedig nem csupán a netről lehet megrendelni, de ha szemfüles az ember, akkor még a patikában is megtalálhatja. A független klinikai véleménynek köszönhetően ez valóban egy olyan termék, amit a szakma is elismer, így egyértelmű, hogy a gyógyszertárakban is megtalálható, mint a bőr kozmetikuma.

Én sokáig azt gondoltam, hogy egy ilyen jellegű probléma valóban csak sebészi eljárások útján oldható meg véglegesen, de az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy egyelőre szükségtelen kés alá feküdnöm. Az InstanTENSE Plus olyan szérumot adott a kezembe, amivel tényleg rengeteget javult a bőröm egészsége, a szem alatti duzzanat minden reggel halványabb és halványabb, így pedig mondanom sem kell, hogy az életminőségem is jelentősen javult. Hálás vagyok, hogy időben megtaláltam ezt a szérumot és így egy egyszerű, fájdalommentes és kimondottan kellemes úton sikerült eltüntetnem az arc öregedésének jeleit. Az InstanTENSE Plus szérumnak köszönhetően az én életemben a szem alatti duzzanat már tényleg csak egy lejárt lemez.