Zenehallgatás közben is nézelődhetsz a colornyomda.hu-nál

Kései kamaszkoromban nagyon bírtam jó pár magyar underground zenekart, sokat jártam koncertekre is. Ez valahogyan szépen lassan kikopott az életemből, de azért sok szép emléket őrzök abból az időszakból. Zenét persze azóta is szeretek hallgatni, de a koncertélmény helyett jobban preferálom a kuckózós programokat és a kevés embert magam körül – vagy legalábbis a tömegeket kerülöm. Munka közben is gyakran hallgatok zenét, bár nagyon meg kell válogatnom, hogy milyen stílust nyomok be a fülembe, mert könnyen el tudja terelni a figyelmemet, az pedig nem vezetne túl sok jóra.

Lehet, hogy introvertáltabb lettem ugyan az idők során, de azért a zene iránti rajongás megmaradt, szóval szinte nem telik el nálam úgy nap, hogy ne hallgatnék valamit – persze azért a csend is jól tud esni. De munka után még egy csomó dolgot szoktam intézni szintén a gép előtt, például időnként a digitális nyomdát, hivatalos ügyeket, időpontfoglalásokat, satöbbi. Másodállásban ugyanis esküvői meghívókat szoktam készíteni, és nálam a Color Nyomda az, ami bevált, mint digitális nyomda – ők helyileg Budaörsön vannak ugyan, de a weboldaluknak köszönhetően bárhonnan elérhetjük őket, és kicsit sem vesz el az élményből a személyes találkozás hiánya. Már sokaknak ajánlottam őket egyébként, és mindig jó visszajelzéseket kaptam. Az ügyintézés folyamata a Color Nyomdánál gördülékeny és problémáktól mentes, ami annak is köszönhető, hogy az oldalukon nagyon könnyen el lehet igazodni.

Ráadásul a colornyomda.hu-n még egy leadási segédletet is készítettek számunkra, hogy biztosan minden részletre odafigyelhessünk a nyomtatási beállításokkal kapcsolatban, azaz mindent a megfelelő formában adjunk le számukra. Így fog ugyanis tökéletes munka készülni, márpedig náluk tényleg az készül, köszönhetően a szakmai tapasztalatuknak és a gondosságuknak. A digitális nyomda egyébként számtalan termék elkészítését, előállítását vállalja, a legszokványosabb nyomtatási termékektől egészen a reklámtermékekig, üveg-, tábla-, valamint tapétanyomtatásig. Nemcsak a minőség lenyűgöző náluk tehát, hanem az is, hogy mennyi mindenhez értenek. A meghívókkal is mindig nagyon meg vagyok elégedve, és szerencsére az ügyfeleim is. A Color Nyomda pontosan azt nyújtja számomra, amit elképzeltem és megterveztem. Ráadásul ez a plusz kényelem, amit az online felületük nyújt számomra, nekem mindent megér – miközben egyébként ár szempontjából sem lehet rájuk panasz. Ha tehát digitális nyomdára van szükséged, kedves olvasó, akkor feltétlen ajánlom őket, csakúgy, mint a weboldaluk alapos tanulmányozását. A termékeknél kis ábrákat is találunk, ha elsőre esetleg nem lenne világos mindegyiknek pusztán a nevéről, hogy mit is takar pontosan (például én nem tudtam, hogy az épületháló micsoda, de így az ábráról már felismertem).

Száz szónak is egy a vége: ha megbízható nyomdát kerestek, akkor a Color Nyomda egy szuper választás!