A zenészek mellé kell az autó

Kiskoromban mindig nagyon irigy voltam azon társaimra, akik szépen tudtak énekelni. Igen, az én hangom borzalmasan rossz. A fájdalmam meg az, hogy ennek ellenére szeretek… hát… jobban mondva kornyikálni. Nyilván itt aláásódott az énekesi karrierem. Meg a szüleim jobban akarták, hogy nyelveket meg hasonló dolgokat tanuljak a hangszerelés helyett, így a zene ezen területein nem igazán tudtam kiteljesedni.

Ezt nem panaszkodásképp mondom. Az életben valamilyen szinten végül a zene mellé sodródtam. Hamar felismertem, hogy elég jó szervezőképességem van. Ahogy jobb rálátásom volt a dolgokra, rájöttem, hogy a zeneiparban a nagyobb nevek mögött egy egész brigád dolgozik azon, hogy mindig minden a legnagyobb rendben működjön az adott előadó munkája során. Úgy éreztem, hogy megvan bennem az a hajthatatlanság és energia, ami egy ilyen munkához (szerintem) mindenképpen szükséges. Így némi tapasztalatszerzés és tanulás után úgy döntöttem, hogy megalapítom a saját kis menedzsment cégemet.

Most nem az egész történetünket szeretném elmesélni. Egy érdekes pontot szeretnék kiemelni, mégpedig a cégautókat és a flottakezelő jelentőségét. Az elején erre egyáltalán nem gondoltam. Rövid időn belül bebizonyosodott, hogy erre mekkora szükség van egy zenész mellett.

Az egész csapat sokszor állandó rohanásban van, így egy kollégámat megkértem, hogy nézzen utána a témának. A legnagyobb bajunk az volt, hogy kis cég vagyunk, és kevés autóra volt szükségünk. A munkatársam némi keresgélés után küldte el nekem a Flottauato Lízing és Autópark-kezelő Kft.-ét.

Azt mondta, hogy elég nehéz volt kiigazodni a sok flottakezelő között. Egyikőnk sem igazán ért hozzá, de ami ezen az oldalon más volt, az az, hogy ingyenesen elérhető segítségnyújtást adnak ahhoz, hogy hogyan válasszunk cégautót. Általuk nem vakon léptünk bele ebbe a világba. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyakori a pénzlehúzás, és ahogy ők is elmondják, számunkra minden forint számít. Szóval, minden fontos lépést sikerült elsajátítanunk.

Olvastunk arról, hogy hogyan tudjuk kikerülni a különböző váratlan költségeket és fellépő akadályokat a procedúra során. Mindig oda kell figyelni arra is, hogy milyen fizetési eszközt választunk, mert nem biztos, hogy mindig mindegyikkel ugyanúgy jövünk ki a dologból. Milyen jó, hogy minden egyes mozzanatra felhívják a figyelmet… Amik meg már végképp még csak meg sem fordultak volna a fejemben, az az, hogy az sem mindegy, mivel megy az autó motorja, mire lesz használva, vagy hogy az autógumik is mekkora költségekkel járnak és hogy az adott kocsikat meddig használjuk… nyilván nem érdemes a végtelenségig. Én azt mondom, hogy le a kalappal a cég előtt. Szerintem így kell jól csinálni valamit. Ez abszolút az ügyfélközpontúságra utal, nem csak orrba-szájba tolja bele a termékét az érdeklődő arcába.

Ezután persze flottakezelő szolgáltatásra volt a legnagyobb szükségünk. A Flottaauto Lízing oldalán ez is nagyon egyszerűen, érthetően és összeszedetten van prezentálva. Három csomag közül lehet választani, a standardtól kezdve a superiorig egyre több mindent foglalnak magukba. Mivel mindháromnál részletes tájékoztatót nyújtottak a részletekről, hogy melyik pontosan mire jó, nagyban megkönnyítették a választásunkat. Az oldalon megtalálható egy árajánlatkérő űrlap, így ezt is nagyon egyszerűen, gyorsan le tudtuk kérni, ahelyett, hogy csomó idő elmenjen a telefonhívásokra.

Mivel ők is egy szolgáltató, valami kellett számomra, hogy jobban meg tudjak győződni a megállapodás biztosságáról. Ez nem volt más, mint az élettartam garancia. Nekem kicsit nehéz volt megértenem ezt a részt, de a lényege az, hogy ha valaha is megszűnne a szolgáltatásuk, az nem jelenti azt, hogy az általuk biztosított cégautót sem használhatjuk többet. Mindaddig fennáll az autónak az igénybevétele, míg az eredetileg aláírt szerződésben álló idő le nem jár. Tehát nem szűnik meg rögtön számunkra is a dolog. Elhihetitek, az efféle biztonság sokat számít, mert sosem jönnek jól a váratlan események.

Úgyhogy, ha nektek kis cégetek van, vagy ismertek valakit, akinek az van, és éppen ezzel a kérdéssel találjátok szembe magatokat, a Flottaauto Lízing a legjobb flottakezelő választás számotokra. Segítőkészség, pontosság és problémamentesség vár rátok, és koncentrálhattok a saját központi ügyeitekre.