A zene szeretete

Ki az, aki ne szeretné a zenét. A zenének mindig van egy olyan pozitív hatása, aminek köszönhetően sokkal jobban tudjuk magunkat érezni, az érzéseinket ki tudjuk vele fejezni és még motiválni is tud minket. A legtöbben azért hallgatnak zenét, mert jó érzéssel tölti el őket, vagy nem szeretik a csendet és ezért inkább egy számukra kedves dalt hallgatnak. Számtalan oka lehet annak, hogy zenét hallgatunk. Viszont abban szerintem mindannyian egyetérthetünk, hogy zene nélkül sokkal üresebb lenne az életünk.

Az internetnek és a mobiltelefonok megjelenésének köszönhetően ma már magunkkal is tudjuk vinni a kedvenc számainkat és bárhol tudjuk őket hallgatni. Én is előszeretettel nyúlok a telefonomhoz, ha épp zenére vágyok.

Legutóbb is így tettem, viszont olyan rosszul fogtam meg a telefonom, hogy egyből le is esett a földre. Sajnos ezt az esést nem úszta meg és a képernyője megsérült. Korábban még sosem fordult velem ilyen elő, ezért rémülten keresgéltem az interneten iphone 7 kijelző csere után. Olyan szakembereket szerettem volna találni, akik teljes mértékben megbízhatóak, lelkiismeretesen dolgoznak és mindent megtesznek az ügyfeleik elégedettsége érdekében.

iphone 7 kijelző csere

Budapesten nagyon sok telefon szerviz megtalálható, viszont én mind közül a legjobbat kerestem. Szerencsére sikerült is rátalálnom az LCD Fix csapatára. A fővárosban két üzletben is keresheted őket attól függően, hogy épp melyik van hozzád közelebb.

Nekem az Allee-ban lévő üzletük útba esett, ezért az első adandó alkalommal be is tértem hozzájuk. Az egyik legjobb dolog bennük, hogy bejelentkezés és időpontfoglalás nélkül is be lehet vinni hozzájuk a készülékeket. Mindig azonnal foglalkoznak a készülékekkel és nem kell napokat vagy heteket várni, hogy elkészüljenek vele. 1 órán belül kicserélik a kijelzőt és máris viheted haza. Ez idő alatt pedig hasznos dolgokkal is töltheted az idődet. A bevásárlóközpontban rengeteg bolt megtalálható, ezért bevásárolhatod a másnapra szükséges élelmiszereket, nézelődhetsz vagy ehetsz valami finomat.

Márkafüggetlen szervizként bármilyen márkájú készüléket vihetsz hozzájuk, pontosan tudni fogják hogyan javítsák meg. Legyen szó Samsung, Apple, Huawei vagy Xiaomi telefonról/ tabletről/ laptopról, az LCD Fix csapata biztosan a legjobb munkát fogja végezni. És nem kell attól tartani, hogy nem márkaszervizbe viszed a telefonodat. Hiszen nem csak ott érthetnek hozzá. Az LCD Fix-nek már olyan tapasztalata van ezekkel a készülékekkel, hogy olyan minőségben dolgoznak, akár egy márkaszervizben.

A javításokat mindig adatvesztés nélkül végzik el és nem kell attól sem tartanod, hogy esetleg valami baja esik a telefonnak. Nem fogják dobálni, együtt tárolni más készülékekkel, ezért plusz karcolás nélkül fogod visszakapni. Ha fontos számodra a készülékeid külső állapota is, akkor érdemes lehet olyan szervizet választani, ahol erre is figyelnek. Az LCD Fix pontosan ilyen.

Ha az iphone 7 kijelző csere mellet kiegészítőkre is szükséged lenne, akkor az LCD Fix oldalán érdemes lehet megadnod az e-mail címedet, mert ezzel kedvezményesen vásárolhatsz tartozékokat. Nem csak online, de az üzletekben is. Ha szeretnél valamit venni. pl. üvegfóliát, akkor itt a lehetőség, hogy kedvezményes áron juthass hozzá. Élj a lehetőséggel és vásárolj kedvezményesen!

Amennyiben ezek mellett valamilyen plusz szolgáltatásra lenne szükséged, akkor ezeket tudod még az LCD Fix-nél igénybe venni:

Biztosítási ügyintézéshez árajánlatok készítése, törött vagy hibás készülékek eladása, céges készülékflották javítása/ védelme, felújított készülékek eladása. Ha ezek közül valamelyikre szükséged lenne, mert rendelkezel mondjuk céges készülékflottával, vagy felújított készülékre lenne szükséged, akkor náluk ezekkel a szolgáltatásokkal is élhetsz.

Prémium színvonalú szolgáltatást szeretnél? Adatvesztés nélkül szeretnéd megjavíttatni a készülékeidet? Olyan gyorsszervizre van szükséged, ahol 1 órán belül már kész is vannak?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor válaszd az LCD Fix csapatát! Náluk ezeket mind megkapod és garantáltan elégedetten fogsz távozni az üzletből.

Ezekről mind meg tudsz bizonyosodni a honlapjukon is, hiszen nagyon sok információt megosztanak ott is a leendő ügyfeleikkel. Ha tájékozódni szeretnél, akkor a weboldalon minden fontos információt megtalálsz.

Válassz kiváló minőségű szolgáltatást, ha a készülékeidről van szó!