Ha új gumiszőnyeg kell az autódba, itt biztosan találsz!

Sokan vagyunk a világon, akiknek a zene többet jelent puszta aláfestőnél, háttérzajnál. Akik nem csak azért szeretik, mert szórakoztat, vagy gyorsabban telik vele az idő, hanem mert ez egy igazi szenvedély, a lelkünk egy része, amit nem csak fogyasztani, hanem előállítani is szeretünk. Nem véletlen, hogy már gyerekkoromban addig nyaggattam a szüleimet, amíg be nem írattak zeneórára, illetve el nem kezdhettem tanulni zongorázni. A lelkesedésem azóta is lankadatlan, a mai napig szerves része az életemnek, és el se tudnám képzelni nélküle. Persze csak egy hobbizenekarban billentyűzöm, de nekem ez is bőven elég. Ilyenkor átadhatjuk magunkat annak, amit annyira szeretünk. És persze az sem mellékes, hogy csomó másról is folytathatunk eszmecserét, ami éppen aggaszt vagy ami előkerült a mindennapjainkban. Így például amikor panaszkodtam, hogy kellene már az autómba egy garnitúra új gumiszőnyeg, a zenésztársaim egyből a segítségemre siettek. Így ismertem meg az autofelszerelesek.hu oldalt is!

A különböző autós kiegészítők is legalább olyan személyes téma, mint a zenélés. Van, akit egyáltalán nem foglalkoztat, mert csak annyit jelent neki a kocsija, hogy “egy eszköz, ami elvisz A-ból B-be”. Másnak ugyanakkor a mindene a járgánya, ápolgatja, csinosítgatja, karbantartja, fejleszti, vigyáz rá. Én valahol a kettő között vagyok, mert valóban nem tekintem többnek céleszköznél, viszont igyekszem a lehető legjobb állapotban tartani. Ezért is nem szeretném, ha a padlókárpitozás idő előtt tönkremenne, arról nem is beszélve, hogy a sok koszt nagyon nehéz belőle kirobbantani. Erre való természetesen a gumiszőnyeg, amit a lábunk alá teríthetünk, és így nem az autó lesz tiszta dzsuva, ha mondjuk sáros vagy latyakos lábbal kell beszállnunk. Arról nem is beszélve, hogy a gumiszőnyeget jóval olcsóbb lecserélni ha elkopott, mint a padlókárpitot. Én is kelletlenül konstatáltam, hogy az enyémek is kezdenek elég viharvertek lenni, és semmiképp sem szerettem volna, ha egy repedés vagy lyuk miatt kár keletkezik a kocsimban. Ez pont próbára induláskor tűnt fel, ezért is említettem meg a többieknek.

A dobosunk rögtön mondta is, hogy szintén nemrégiben vett egy készletet, sőt, tud ajánlani egy helyet, ahol a csomagtértálcát is be tudom szerezni a gumiszőnyeg készlet mellé. Ez nagyon érdekelt, mert mi tagadás, az állandó ki- és bepakolás már az előbbit is kikezdte. Arról nem is beszélve, hogy a csomagtartóban is történhet olyasmi, ami miatt az autó sérül, szóval két leget üthettem egy csapásra. Ajánlotta nekem az autofelszerelesek.hu webáruházat, sőt, ha már éppen erről beszéltünk, akkor gyorsan ki is kereste nekem azt a csomagot, amit ő rendelt meg. Mivel nagyjából egyforma méretű autónk van, így biztosra vette, hogy nekem is tökéletesen meg fog felelni. Átküldte nekem üzenetben, hogy biztosan meglegyen, ne felejtsem el, mire hazaérek.

Otthon aztán alaposabban szemügyre vettem a gumiszőnyeg szettet, amit a kolléga ajánlott, és meg kell mondanom, teljes mértékben egyetértettem vele. Egy ilyen készlet tökéletes a céljaimnak, ráadásul benne van minden, amire csak szükség lehet: első és hátsó szőnyegek plusz a csomagtértálca. Gondoltam, ha ezt megrendelem, megint több évre le lesz tudva a dolog. Szóval nem teketóriáztam sokat, még aznap este meg is csináltam a rendelést. Máshol se kapom meg ennél kevesebbért, vagy ha igen, akkor az nem lesz valami jó. Így viszont biztosra vehettem, hogy minőséget kapok. Nem sokkal később meg is érkezett a küldemény, én pedig boldogan betehettem a járgányomba a vadonatúj gumiszőnyeg szettet és a csomagtartó védőt!