A megfelelő hangulat mindig adott a fotózások során

A zene mindig hozzá tud járulni a megfelelő hangulat eléréséhez. Amikor egy szórakozóhelyen vagyunk, akkor mindig pörgős számok mennek, a bevásárlóközpontokban nyugisabb zenéket tesznek be, hogy ne siessenek a vásárlók. A temetésen viszont mindig melankolikus dalok hallhatók.

A zene tehát nagyon meg tudja határozni a hangulatunkat és ha arra van szükségünk, akkor mi magunk is ki tudjuk fejezni a hangulatunkat a zenével.

Azonban egy fotózáson például a jó hangulathoz más is kell. Elengedhetetlen, hogy a fotós és a modell jól kijöjjenek egymással és meglegyen a közös szimpátia. Amennyiben ez nem valósul meg, akkor a fotós nem is fog tudni olyan képeket készíteni, amilyet a modell elvár és amit ő maga tudna.

Ezért minden fotózáson elengedhetetlen a megfelelő hangulat és összhang.

Szoboszlai Kriszti fotódnál ezzel sosincs gond. Még a gyerekekkel is könnyen megtalálja a közös hangot, ezért családi és gyermek fotózásra is bátran lehet hozzá menni.

Egy kismama fotózás keretén belül volt szerencsém megismerni őt. Az általa készített képek pedig nagyon szépek lettek. Azóta is nézegetjük őket és még a falunkra is kitettünk párat. A kismama fotózás is mindig nagyszerű hangulatban telik.

A weboldalán vannak referencia képek is, ezért ha ezeket megnézed, akkor már könnyen el tudod dönteni, hogy tetszik-e a stílusa és a képei. Ha el tudod képzelni magad egy olyan stílusú képen, mint amiket ő készít, akkor szerintem nem érdemes sokat gondolkozni rajta. Vedd fel vele a kapcsolatot és a részleteket úgyis megbeszélitek.

A honlapon egyébként nem csak referencia képek találhatók, hanem e mellett olyan hasznos és fontos információk is, hogy hogyan zajlik a fotózás és mire kell figyelni és hogyan tudsz felkészülni a fotózást megelőzően. Ha ezekre is kíváncsi vagy, akkor mindenképp látogass el a weboldalra, ahol mindent megtalálsz.

Amennyiben szívesen ajándékoznál szeretteidnek élményt, akkor Szoboszlai Krisztihez egy fotózás szerintem nagyszerű ajándék lehet mindenki számára. Több fajta fotózási csomag közül tudsz választani: alap, exkluzív, VIP, MIX. A honlapon megtalálod a csomagok leírását is, ezért ha tetszik ez a lehetőség ott el tudod olvasni.

Éld át a fotózás nagyszerű élményét Szoboszlai Krisztivel, aki a legjobb formádat fogja megörökíteni.