Zenei tehetség születése

Mindig is egy csodás gitárra vágytam. Tizenkettedik születésnapomra meg is kaptam. Páréven belül pedig befutott együttessel jártuk a világot. Minden városban zenéltünk. E banda által ismertem meg a keresztlányom édesapját. Anna születése alkalmából babaváró bulit szerveztem, melyre igazán különleges újszülött babaköszöntő ajándékkal készültem.

A keresztlányom is zenész családba született. Édesapja szinte minden fúvós hangszeren tud játszani, édesanyja pedig a kristálytiszta hangjával minden fület elkápráztat. A zenei tehetség öröklődik, így biztosan tudom, hogy a kis csöppség is hatalmas sikereket fog elérni a zene világában. Egy zenész gyerkőcnek, csak is kizárólag valami hosszútávú és praktikus újszülött babaköszöntő a megfelelő választás.

A tökéletes újszülött babaköszöntő!

Teljesen tanácstalan voltam. Azt sem tudtam igazán merre induljak el az ajándék beszerzésében. Gondolataim cikáztak: Milyennek is kell lennie egy igazán jó újszülött babaköszöntőnek?! Néhány kattintás után rátaláltam az Imagine baby oldalra, ahol kellő információt kaptam arról mivel is lepjem meg az én kis Annámat.

Az Imagine baby oldal baba rágóka és egyéb baba termékek forgalmazásával foglalkozik. A rágókák mellett pedig a vásárlókat információkkal látja el baba témákban. Az újszülött kortól kezdve egészen a gyerkőcünk óvodás koráig ad hasznos tanácsot számunkra. Az egyik blogbejegyzés az újszülött ajándékötleteket tárgyalta. Ez az a cikk, amire nekem éppen szükségem volt!  

Az újszülött babaköszöntő tortához szükségem volt a legaljára baba ágynemű garnitúrára, arra rá pár darab fürdőlepedőre, a felső szinthez pedig néhány tekercs textilpelenkára. Az elképzeléseim szerint ezekből lesz majd egy csodaszép textiltorta. A textilédesség tetejére pedig a koktélcseresznyét szimbolizáló rózsaszín cumit kellett beszereznem.  Nagyon örültem mikor sikerült a cikk tartalma alapján összeállítanom a megfelelő ajándékot, azonban ekkor még előttem állt a kellékek beszerzése.

Fő célom: Mindent egy helyről!

Szerencsémre az Imagine baby oldal webshopjában mindent be tudtam szerezni. A baba textíliák között találtam textilpelenkákat, fürdőlepedőket és különböző mintájú ágynemű szettet is, sőt még nyálkendő is rendelhető az oldalról. Mivel a szervezés során már biztosan tudtam, hogy a keresztlányom kislány lesz, így minden termékből az igazán csajosat választottam ki.

Textíliák kipipálva, jöhetett a cumi kiválasztása. Az Imagine baby oldalon keresztül számtalan újszülött babaköszöntőhöz megfelelő cumit találtam: Különböző méretű és formájú cumikat lehet rendelni a webshopból. A legjobb, hogy rögtön cumitartó láncot is lehet vásárolni hozzá. Én egy 0-6 hónapos korú babáknak való, szimmetrikus kialakítású, korall színű cumit rendeltem végül torta-csodám tetejére.

Míg a torta elemeit keresgéltem az Imagine baby oldalon számtalan érdekes dolgot találtam. Bár én kreatív személyiség vagyok és kézműves alkotásokat készíteni is szeretek. De ezzel nagyon sokan nincsenek így. Azoknak, akik nem szeretnek bajlódni a dolgok összeállításával az oldalon keresztül van lehetőségük már előre összeállított újszülött babaköszöntő ajándékot rendelni. Az ajándék boxok többféle színben rendelhetőek, attól függően, hogy mi a baba neme. Általában mindegyikben található egy maki vagy más állatos rágóka, egy ehhez tartozó rágókalánc, azaz makilánc, és még néhány makis babatárgy.

Mindenütt csak a makik!

Az Imagine baby oldal legkeresettebb terméke az úgynevezett Rágómaki, mely egy olyan majom kinézetű rágóka, melyet 3 hónapos kortól kezdve egészen 3 éves korig lehet használni a fogzás könnyítése érdekében. A Rágómakit három féle formában lehet megtalálni az oldalon: Létezik egy sima átlagos rágómaki, egy farok nélküli rágómaki és az úgynevezett táncoló rágómaki. A rágómaki állandó társa a makilánc, mellyel a rágókat a földre eséstől lehet megvédeni. A lánc segítségével könnyen hozzá lehet kötni a babakocsihoz is, így egy séta alkalmával elkerülhető a maki esetleges elhagyása.

A rágómakin kívül még lehet Makihami tányért, szilikon tányér alátétet és babakanalat, valamit szilikon előkét is a kosarunkba tenni.

A kis zenei virtuóz keresztlányom nem maradhat makis tárgyak nélkül. A születési bulijára természetesen rendeltem egypár maki-meglepetést újszülött babaköszöntő ajándéknak. Tíz termék felett már nem is számoltam, hogy hány darab aprósággal halmozom el a világ legszerencsésebb keresztlányát.

Otthon várt a sok makiság az újszülött babaköszöntőhöz!

A csomagomat a GLS futár pár nap alatt házhoz szállította. Nekem már csak rendeznem kellett a fizetni valókat, mivel utánvétellel rendeltem az ajándékokat.

Az újszülött babaköszöntő előtti este megtartottuk az első olyan koncertünket, ahol már Anna apukája klarinét szólóját hallgathatta meg. Szerencsére a hangzavar a kis keresztlányomat nem zavarta, szépen aludt, még mi zenéltünk.

Az Imagine baby oldal termékei és tanácsai nélkül Anna újszülött babaköszöntő ünnepsége nem sikerülhetett volna ennyire különlegesre.

újszülött babaköszöntő